ποτε γινεται απολυμανση για κατσαριδες

ποτε γινεται απολυμανση για κατσαρίδες. Αυτή η ερώτηση έχει μια εύκολη απάντηση

Πόσο συχνά πρέπει να γίνεται έλεγχος παρασίτων; Σπρέι καταπολέμησης κατσαρίδων, ζωύφιων και μυρμηγκιών

Μας κάνουν τακτικά τις ερωτήσεις «πόσες φορές το χρόνο πρέπει να κάνω τον έλεγχο παρασίτων» ή «πόσο συχνά πρέπει να γίνεται ο έλεγχος παρασίτων».

Η απάντηση ποικίλλει ανάλογα με το είδος του παρασίτου με το οποίο αντιμετωπίζετε προβλήματα και το περιβάλλον που το περιβάλλει.

Στην ιδανική περίπτωση, λέμε στους πελάτες μας να πραγματοποιούν έναν ψεκασμό παρασίτων ετησίως για καλή προστασία όλο το χρόνο.

Ορισμένες περιπτώσεις μπορεί να απαιτούν συχνότερους ψεκασμούς ή μια πιο επιθετική προσέγγιση για την πλήρη εξάλειψη των παρασίτων.

Το να βεβαιωθείτε ότι το περιβάλλον σας δεν συμβάλλει στο πρόβλημα των παρασίτων μπορεί επίσης να είναι χρήσιμο.

Για παράδειγμα, στοιβαγμένα καυσόξυλα ή σάπια φύλλα που αφήνονται σε στοίβες γύρω από το εξωτερικό του σπιτιού στην αυλή σας μπορούν να δημιουργήσουν τόπους αναπαραγωγής για κατσαρίδες ή υπέροχες κρυψώνες για αράχνες.

Οι κατσαρίδες αγαπούν επίσης τα παλιά ξύλα που έχουν μείνει στην αυλή, οπότε είναι καλή ιδέα να ρίξετε μια ματιά στο τι υπάρχει γύρω από το σπίτι σας.

κατσαρίδα-καταπολέμηση-σπρέι

Αναρωτιέστε πόσο συχνά πρέπει να ψεκάζετε για τις κατσαρίδες;

Η απάντηση εξαρτάται πραγματικά από το εάν ένας έμπειρος εμπειρογνώμονας ελέγχου παρασίτων πραγματοποιεί τον ψεκασμό ή εάν έχετε αγοράσει ένα προϊόν χωρίς ιατρική συνταγή και έχετε κάνει μόνοι σας έναν ψεκασμό.

Η χρησιμοποίηση της προσέγγισης DIY μπορεί να φαίνεται πολύ φθηνότερη επιλογή, αλλά μπορεί να μην σας δώσει τα αποτελέσματα που ελπίζετε και αυτό μπορεί να οδηγήσει στο να χρειαστεί να ψεκάζετε πιο συχνά.

Υπάρχουν διάφοροι τύποι κατσαρίδων και έμπειροι ειδικοί στα παράσιτα, όπως εγώ, γνωρίζω όλες τις μικρές κρυψώνες που πρέπει να θεραπεύσετε, οπότε γενικά θα έχετε πολύ καλύτερο αποτέλεσμα εάν επικοινωνήσετε με έναν επαγγελματία για να σας κάνει τον ψεκασμό.

Όταν πρόκειται για κατσαρίδες, τείνουν να τους αρέσει να κρύβονται σε σκοτεινές, ζεστές περιοχές. Ωστόσο, οι κατσαρίδες χρειάζονται πηγές νερού, οπότε αν έχετε βρύσες με αργή διαρροή που στάζουν μικρές ποσότητες νερού κάτω από τα ντουλάπια της κουζίνας ή του μπάνιου σας, διορθώστε τις!

Αυτό θα βοηθήσει στην αποθάρρυνση τυχόν παρασίτων όπως οι κατσαρίδες. Εξάλλου, κανείς δεν θέλει ποτέ να βρει μια κατσαρίδα να κάθεται οπουδήποτε κοντά στην οδοντόβουρτσά του;

Αφήστε ένα Σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *